Önkéntesség

A Szövetség életében nagy szerepet tölt be az önkéntesség. Munkánkat számos önkéntesünk segíti, akik kampányainkon, akciónapjainkon való részvételükkel nagyban hozzájárulnak programjaink sikeréhez.Tavasztól őszig rendszeresen zajlanak különféle akcióink, Budapesten és számos vidéki városban (utóbbiakat tagcsoportjaink szervezik). Tavaszi-őszi fesztiválokon is évről-évre jelen vagyunk pl. Föld Napja, Kapolcs, Autómentes Nap stb.

Önkénteseinknek lehetőséget biztosítunk előadásainkon, fórumainkon, konferenciánkon való részvételre és 2008 óta Önkéntes Klubot szervezünk az érdeklődő önkénteseink számára.

A jelentkezési lap kitöltéséhez kattintson ide!

« vissza
Legfrissebb kapcsolódó hír

A Nemzetközi Föld Barátai felhívása: Támogassa Ön is a Föld Barátai Libériát, hogy megvédhessék a lakosságot az ebola-vírustól!

A Föld Barátai Libéria partnereivel közösen több mint 1000 háztartásba és nyilvános létesítménybe juttatott el ebola megelőzési készleteket és tájékoztató anyagokat. A Nemzetközi Föld Barátait büszkeséggel és boldogsággal tölti el a sok egyéni támogató segítsége, akiknek az adománya nélkül ez nem valósulhatott volna meg! Már egy apró összeg is segít, hogy mindenki közvetlenül haszonélvezője lehessen a lakosságot az ebolától megóvó közösségi kezdeményezéseknek. Ehhez az életmentő munkához az Ön segítségére is szükség van.