Legyen Ön is a támogatónk!

Miért van szükségünk az Ön támogatására?

Életünk függ a Föld egészségétől. Iható víz, tápláló és nem mérgező növények, friss levegő, tiszta talaj, és szélsőséges időjárástól mentes évszakok - ma már mindez sajnos nem természetes. Külön-külön az egyén csak keveset tehet. De együtt képesek vagyunk az ökoszisztémát befolyásoló döntési mechanizmusokat a Föld és az emberiség javára billenteni. Az emberiség történetének kritikus mérföldkövéhez értünk, ahonnan már nincs visszaút. De a mi generációnk még választhat másik utat. Ön és az Önhöz hasonló támogatók adnak lökést, hogy egészségesebb irányban folytatódhasson a Föld és az emberiség közös története. A Magyar Természetvédők Szövetsége független, önfenntartó, semleges szervezet. Pártoktól és „nem tiszta” cégektől támogatást nem fogadunk el. Céljaink elérésben nem tűrünk kompromisszumot. Ezért habár működésünk alacsony költségvetésen és tagjaink önfeláldozásán alapul, szükségünk van az Önhöz hasonló független egyének támogatására!


Az Ön támogatásával tesszük!

Napjaink egyik legfontosabb kihívása szembenézni világszerte jelentős következményekkel járó biológiai sokféleség pusztulásával. 110 tagszervezetünkkel együtt egész Magyarországon növeljük a lakosság és a döntéshozók ismereteit, tudatosságát fórumokkal, konferenciákkal, kiállításokkal és kiadványokkal, mert hiszünk benne, hogy csak egy élőhelyben, fajokban és genetikailag gazdag, azaz biológiailag sokféle földi rendszer képes biztosítani fennmaradásunkat.
tovább olvasom »


Havi rendszeres adományozás

A segítség leghatékonyabb módja a havi, rendszeres adományozás. Lehetővé teszi, hogy előre tervezhessünk és hosszú távú programokat indíthassunk környezetünk védelme érdekében.

tovább olvasom »


1% - Szövetségben a természetért!

Legyen Ön is a Föld Barátja, támogassa jövedelemadója 1%-val a Magyar Természetvédők Szövetségét!

Adószámunk: 19014654-1-43


tovább olvasom »


13 600 - Adhat vonal

A 13600-as szám tárcsázása után üsse be az 69-es kódot. Most minden hívás 250Ft-tal támogatja a szervezetünket.


 

tovább olvasom »


Így léphet kapcsolatba velünk!

Támogatásával kapcsolatos bármely kérdésével forduljon bizalommal irodánkhoz!

tovább olvasom »