1% - Szövetségben a természetért!

1% - Szövetségben a természetért!

 

Legyél Te is a Föld Barátja, támogasd jövedelem adód 1%-val a Magyar Természetvédők Szövetségét!

Adószámunk: 19014654-1-43

A Magyar Természetvédők Szövetsége (MTVSZ) több mint 100 hazai környezet- és természetvédő szervezet közössége. Fő célunk a természet egészének a védelme és a fenntartható fejlődés elősegítése.

Tarts Velünk Te is!

Napjaink egyik legfontosabb kihívása, hogy a felnövekvő generációval megértessük, hogy csak egy biológiailag sokféle földi rendszer képes biztosítani egészséges életünket. Tagszervezeteinkkel együtt egész Magyarországon fenntarthatóságra nevelési programokat indítunk környezetünk megóvásának elősegítésére és a természet megszerettetésére.

Idén az 1%-os kampányunk középpontjába a természetvédelmi kampányunkat és a környezeti nevelést állítottuk. A befolyó pénzt ismeretterjesztő napok, iskolai versenyek és programok, előadások, fórumok szervezésére, kiadványok készítésére fogjuk felhasználni.

 A befolyó pénzt ismeretterjesztő napok, iskolai versenyek és programok, előadások, fórumok szervezésére, kiadványok készítésére fogjuk felhasználni.


Legyél Te is a Föld barátja!


Hogyan ajánlhatod fel adód 1%-át?

Az idén is lehetőség van arra, hogy rendelkezz az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadód 1+1%-áról. Ezt legkésőbb 2024. május 21-ig az szja-bevallási formától függetlenül is megteheteted.

Az 1+1 %-os felajánlásáról – függetlenül attól, hogy a 2023-as személyi jövedelemadó-bevallásod hogyan nyújtottad be – a bevallással együtt vagy akár attól elkülönülten is rendelkezhetsz.

A rendelkezést benyújthatod:

  • a személyi jövedelemadó-bevallás részeként 2024. május 21-ig (ügyfélkapun keresztül elektronikusan, postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen),
  • bevallási tervezeted on-line javítása esetén is lehetőséged van az elektronikus felületen az szja 1+1 %-áról rendelkezni,
  • a bevallástól elkülönülten 2024. május 21-ig közvetlenül a NAV-hoz
  • a  23SZJA jelű nyomtatványon (ügyfélkapun keresztül elektronikusan vagy postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen, lezárt, adóazonosító jellel ellátott borítékban).

A nyomtatvány letölthető a NAV weboldaláról.

  • a 23SZJA jelű nyomtatvány adattartalmával egyező nyilatkozati lapként, önállóan lezárt, adóazonosító jelével ellátott postai borítékban (postán vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen).

Fontos, hogy a 2024. május 21-i határidő jogvesztő. Ez azt jelenti, hogy ha ezt követően rendelkezel befizetett személyi jövedelemadód 1+1%-áról, a rendelkezésed érvénytelen.


Töltsd ki rendelkező nyilatkozatod az alábbiak szerint:

Magyar Természetvédők Szövetsége
adószám: 19014654-1-43

Amennyiben megengeded, hogy neved, címed és e-mail címed mi is megkapjuk, kérjük x-eld be rendelkező nyilatkozaton a négyzetet, hogy hozzájárulsz adataid megküldéséhez. Ennek segítségével mi megköszönhetjük Neked személyesen is az 1%-ot és tájékoztathatunk hogy ezt mire fordítottuk.

 

Köszönjük, hogy osztozol velünk a felelősségben és ránk bízod személyi jövedelemadód 1%-át!

SZÁMÍTUNK RÁD!

Tudj meg többet rólunk és tevékenységeinkről, olvasd webes oldalainkat, írd alá petícióinkat és keress fel bennünket vagy tagszervezeteinket! Szívesen látunk önkénteseink sorában is!

Adószámunk: 19014654-1-43

KÖSZÖNJÜK!