Így csatlakozhatsz hozzánk!

CSATLAKOZZ önkéntesnek!

Ha szívesen segítenéd munkánkat: szeretnél velünk tartani fesztiválokon, különféle rendezvényeinken, beszélsz nyelveket, ezért szívesen fordítanál nekünk, bekapcsolódnál egy szakmai programunkba hosszabb távon, vagy akár kisebb-nagyobb irodai munkánkba segítenél minket, csatlakozz hozzánk önkéntesnek!

Így nem csak egy szuper csapat tagja lehetsz, de önkéntesként lehetőséget biztosítunk számodra előadásainkon, fórumainkon, konferenciánkon való részvételre is, sőt önkéntes klub alkalmainkra is meghívást kapsz.

CSATLAKOZZ ifjúsági programunkba!

Keressük azokat a motivált, tettre kész és rugalmas fiatalokat, akiket érdekel a környezetvédelem és szívesen lennének részesei egy fenntarthatóbb és zöldebb jövő kialakításának! Ha elmúltál már 15 éves, de még nem töltötted be a 31-et, és igazak rád a fentiek, gyere és ismerd meg fiataloknak szóló programjainkat.

További információt a programról és jelentkezésről, itt találtok: https://mtvsz.hu/hirek/2021/06/ifjusagi-programot-indit-az-mtvsz

CSATLAKOZZ gyakornoknak!

A Magyar Természetvédők Szövetsége évek óta fogad gyakornokokat. A jelentkezőknek közhasznú, természet- és környezetvédelmi célokért való munkálkodást, izgalmas feladatokat, országos és nemzetközi kapcsolatokat, jó hangulatú csapatmunkát és a tanulmányok során elszámolható szakmai gyakorlatot kínálunk.

Ha úgy érzed, hogy gyakorlati idődet változatos feladatok elvégzésén keresztül, hasznosan szeretnéd eltölteni, miközben naprakész és gyakorlati tudást szerzel, ráadásul mindezt az ország egyik legnagyobb természet- és környezetvédelmi civil szervezeténél tervezed, akkor nálunk a helyed!

Gyakornoknak jelentkezni, vagy további információt kapni a info@mtvsz.hu címen tudsz.

CSATLAKOZZ tagságunkhoz!

A Magyar Természetvédők Szövetségének több mint 110 tagszervezete és számos magántagja van, akikkel a közösen dolgozunk minden nap, hogy egy fenntarthatóbb világban éljünk. A tevékenységeinkről ezen a honlapon tudsz tájékozódni, működésünk jogi alapjairól pedig a Szövetség Alapszabályában:

Magyar Természetvédők Szövetsége Alapszabálya

A tagdíjakról szóló tájékoztatónkat itt találod.

A belépéshez az alábbi nyilatkozatokat kérjük kitölteni, majd postai úton vagy elektronikusan eljuttatni hozzánk:

Belépési nyilatkozat szervezetek számára

Belépési nyilatkozat magánszemélyek részére

Kérdőív belépő szervezetek számára

Csatlakozás esetén a következő bankszámlaszámra kérjük átutalni a tagdíjat: OTP Bank 11709002-20120887

--------------------------------------

A rendelkezésünkre bocsátott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át. Adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.