Írd alá a petíciónkat: követelj éghajlatvédelmet minden szinten!

Írd alá a petíciónkat: követelj éghajlatvédelmet minden szinten!

Írd alá a petíciónkat: követelj éghajlatvédelmet minden szinten!

Követelj éghajlatvédelmi lépéseket, mert #MindenkiSzámít #EverybodyCounts

 

A petíció aláírható: https://www.everybodycounts.eu/

 

Képzelj el tisztább, egészségesebb városokat és városrészeket, jobb közösségi közlekedést, károsanyag kibocsátásmentes járműveket, modern és hatékony otthonokat. Megfelelő lépésekkel láthatnánk ezeket a nagy és pozitív változásokat az életünkben.

Az éghajlatvédelem zöldebb és egészségesebb életet jelent mindannyiunknak.

Ez a jövőnk veszélyben van.

Jelenleg minden európai országnak van nemzeti éghajlatvédelmi kötelezettsége. Úgy tűnik, most az Európai Unió el akarja vetni azt a szabályozást, amely meghatározza a nemzeti célszámokat és lefedi az európai üvegházgáz-kibocsátások nagy részét, az európai szén-dioxid-árképzési rendszer miatt.

Minden országban és városban minden cselekvés számít.

A nemzeti éghajlatvédelmi célok létfontosságúak a kibocsátások visszaszorításához. A kormányoknak pedig ki kell venniük a részüket a feladatban. Ha most fellépünk nemzeti szinten, akkor van esélyünk a jobb életre. Együtt kell nyomást gyakorolnunk, különben, ha az éghajlatváltozás elszabadul, a már ma is tapasztalt biológiai sokféleség csökkenés, vízhiányok, hőhullámok és más időjárási szélsőségek még súlyosabban és gyakrabban fognak mindenkit érinteni.

A szavad most nagy változást hozhat!

Az Európai Unió vezetői kérik a véleményed. A petíció aláírásával választ küldesz az európai nyilvános társadalmi konzultációra, ezzel támogathatod az erős éghajlatvédelmi célokat és gyors intézkedéseket. Automatikusan elküldjük a válaszod, itt ellenőrizheted a levelet.

Néhány nap van már csak február 5-ig, hogy mindenki számára egészségesebb, élhetőbb jövőt követeljünk.

Csatlakozz a kampányunkhoz és írd alá a petíciót!

https://www.everybodycounts.eu/

 

#MindenkiSzámít #EverybodyCounts