Képzés - Civil döntésbefolyásoló kampányok és a közösségi média

 

A Magyar Természetvédők Szövetsége a HAND Szövetség megbízásából képzést szervez civil szervezetek aktivistái számára. A képzés célja a civil szervezetek tudásának bővítése a szakmapolitikai döntésbefolyásoló kampányok szervezése terén, különös tekintettel a közösségi média használatára. A képzésen esettanulmányokon keresztül mutatjuk be a kampányszervezés fortélyait. A képzésre olyan civil munkatársak, aktivisták jelentkezését várjuk, akik érdekérvényesítéssel foglalkoznak, vagy tervezik, hogy belevágnak ebbe a feladatba.

 

A képzés ideje: 2024. november 7. 10-14 óra

A képzés helye: Európa Pont, Budapest II., Lövőház utca 35.  

 

Jelentkezni a következő űrlap kitöltésével lehet október 31-ig:
https://forms.gle/hWQNzVMtSv4oDzUn6 

 

Tematika és előadók:

Szakmapolitikai döntés befolyásoló kampányok tervezése - A sikeres civil érdekérvényesítés eszközrendszere bemutatása jó példákon keresztül

Előadó: Farkas István Tamás, az MTVSZ társelnöke

Közösségi média és döntésbefolyásolás - Esettanulmányok a Magyar Természetvédők Szövetsége elmúlt évi kampányaiból (eszközök, példák, hirdetési stratégiák bemutatásával)

Előadó: Ladányi-Benedikt Ildikó, az MTVSZ kommunikációs vezetője

Fiatalok - döntés befolyásolás - közösségi média - Klímaváltozás és a fiatalok, nemzetközi kampány kitekintés, fiatalok a közösségi médiában 

Előadó: Farkas Dorka, az MTVSZ kommunikációs munkatársa

 

A képzésen való részvétel ingyenes. A résztvevőknek frissítőket és szendvicsebédet biztosítunk.

Túljelentkezés esetén a regisztrációt a határidő előtt lezárhatjuk.


További információ: rendezveny@mtvsz.hu

 

Az eseményt nem az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete, illetve az Európa Pont szervezi, az Európai Unió háza csupán a helyszínt biztosítja a rendezvény számára. Az eseményen elhangzottak nem feltétlenül tükrözik az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete álláspontját.

 

 

Jelen rendezvény az Európai Unió társfinanszírozásával valósul meg az “Együtt egy nyitott, igazságos és fenntartható Európa felé a világban – Negyedik Trió EU Elnökségi Projekt” keretein belül.

A képen képernyőkép, szöveg, Grafika, Betűtípus láthatóAutomatikusan generált leírás