A mi sokszínű kertünk programunkkal is ismerkedhettek a Magyar Nemzeti Parkok Hetén!

A mi sokszínű kertünk programunkkal is ismerkedhettek a Magyar Nemzeti Parkok Hetén!

Budapest - május 17-20. Szeretnéd kertedet varázslatos élőhelybarát oázissá változtatni? Akkor ne hagyd ki "A mi sokszínű kertünk" programunkat, amelyet bemutatunk a Magyar Nemzeti Parkok Hetén is! Csatlakozz hozzánk a Vajdahunyadvárban május 17-20. között 10-től 17 óráig! 

Miért érdemes csatlakoznod? Itt mindent megtudhatsz arról, hogyan alakíthatod át kertedet vagy udvarodat egy igazi paradicsommá a természet számára! Egyetlen zsebkendőnyi terület is lehet a biodiverzitás oázisa, mi megmutatjuk, hogyan! 

A programban résztvevők között fantasztikus nyereményeket sorsolunk! Készíts egy fotót az általad megvalósított ötletekről, töltsd fel az oldalunkra, és mutasd meg, hogyan segítesz te is a természet védelmében. Bővebben a részvételi lehetőségről itt olvashattok. 

Ez még nem minden! Az eseményen izgalmas totóval várunk, megnézheted a kiállításunkat a kert lakóiról és búvóhelyeikről, valamint kipróbálhatsz néhány szuper ismeretterjesztő játékot is! 

Ne felejtsd el, hogy a Magyar Nemzeti Parkok Hete alkalmából egy igazán varázslatos rendezvényre invitálunk a Vajdahunyadvárba! Gyere, ismerd meg a természet csodáit, játssz velünk! 

További információ a rendezvényről itt

 

 

A programot az Agrárminisztérium támogatja.