Palántabörze 2024. április 27-én a váci Pannónia Házban

Palántabörze 2024. április 27-én a váci Pannónia Házban

Vác - április 27. A Magosfa Alapítvány szeretettel várja mindazokat, akik palántához szeretnének hozzájutni, csereberélni, legyen szó zöldség, szobanövény, fűszernövény palántáiról, dugványairól, vagy esetleg kifejlett példányairól.
A palántabörze elsősorban csere, vagy szívességi alapon működik, de adomány formájában is lehetőség van palántákhoz való hozzájutáshoz. A börzére vegyszermentes növényeket várunk.


Időpont: 2024. április 27. szombat 09.00 – 12.00
Helyszín: Vác, Pannónia Ház (Köztársaság út 19.)

Asztalfoglalás, további információ (pl. parkolás ügyében): Magosfa Alapítvány, 06 20 984 3946, magosfa@magosfa.huA Pannónia Ház élővilágbarát kertjének átadó ünnepségére és biodiverzitás-barát kert témakörében szakmai programokra a palántabörzével párhuzamosan kerül sor a helyszínen, 9.30-tól 13 óráig. Aki szeretné kiskertjét a Természet szolgálatába is állítani, annak itt a helye, mert sok hasznos ötlethez, gyakorlati információhoz juthat hozzá. (Az ünnepség és a szakmai program részleteivel hamarosan jövünk.)

A palántabörze A mi sokszínű kertünk c. kampány keretében valósul meg. A tevékenységet a Magyar Természetvédők Szövetsége közreműködésével az Agrárminisztérium támogatta.