Mi lehet az? Zöld, közösségi, szakmai és még húsmentes is?

Mi lehet az? Zöld, közösségi, szakmai és még húsmentes is?

Ez az idei Zöld OT, a Környezet- és Természetvédő Civil Szervezetek 32. Országos Találkozója 2023. június 23-25. között Székesfehérváron az MTVSz szervezésében. Gyere és kapcsolódj be te is hazánk meghatározó zöld találkozójába, ahol biztosan képbe fogsz kerülni azzal, hogy milyen irányokba tart most a környezetvédelem.

Székesfehérvár helyi és térségi kezdeményezéseivel és országos méretű szervezetek tevékenységeivel ismerkedhetsz meg, a programok sorában pedig teret kapnak a közösségi jó gyakorlatok és az ipari rosszgyakorlatok, a természetalapú megoldások és az energetika témájában. Amiból pedig sohasem elég az a mértékletesség, így az elegendőség elvei és gyakorlati is szerpbe kerülnek.

Hamarosan elindul a regisztráció!  Az eseményen a gazdag programkínálat és kiváló hangulat mellett a szállás és az étkezés is biztosított lesz, mindez pedig nagyon barátságos áron.  A különleges hír pedig az, hogy ez az idei lesz az első alkalom, hogy a rendezvény résztvevői húsmentesség jegyében kapják meg mindennapos ellátmányukat.