Hogyan erősítenéd a közösséged 10 ezer euróból? EUTeens4Green pályázati felhívás Heves és Baranya megyei fiataloknak. Új határidő: 2023. január 9.

Hogyan erősítenéd a közösséged 10 ezer euróból? EUTeens4Green pályázati felhívás Heves és Baranya megyei fiataloknak. Új határidő: 2023. január 9.

 

Kedves Heves és Baranya megyei fiatalok!

Tenni akarsz a közösséged klímabarátabbá válásáért? Ha neked, csapatodnak vagy iskoládnak lenne éghajlatvédelmi, életmód-zöldítő tevékenység vagy rendezvény ötlete, most az EU támogatásával segít, hogy valóra válthasd!

 

 

Pályázati felhívás 15-24 év közötti, Heves és Baranya megyei fiatalok számára

Lenne ötletetek tevékenységre vagy rendezvényre, ami segítené a helyi közösségetek abban, hogy klímabarátabbá, zöldebbé válhasson? (Azaz pazarló fogyasztó életmódból és sok szennyező fosszilis energia használatból a közösség éghajlat-barátabb, tudatosabb életmódra és energiatakarékos, megújuló energia használatra válthasson? Ld. zöld átállás vagy energiaátmenet.)

 Egyszerűen pályázhattok:

1. Nézzétek meg az EUteens4Green oldalát és benne a pályázati felhívást!

2. Jelentkezzetek itt. (A jelentkezés nem feltétele a pályázat beadásának, de hasznos információkat kaphattok.)

3. Jelezzétek Szabó Gréta magyar facilitátornak ( greti.sze(kukac)gmail.com ) és  nekünk emailben ( info(kukac)mtvsz.hu ), ha beadnátok pályázatot, adjátok meg benne elérhetőségeiteket. Ha a pályázatotokról formai vagy tartalmi kérdésetek van, vagy segítségre van szükségetek az ötletetek pályázatba öntéséhez, azt is írjátok bele ebbe az emailbe.

Az EUTeens4Green pályázat írásához európai partnereink (angol nyelvű) tájékoztató online webinárokat szerveznek szerdánként és szombaton, este 18 órakor.

4. Egyénileg vagy csapatban írjátok meg a pályázatot (angol nyelven) és nyújtsátok be elektronikusan legkésőbb 2023. január 9-ig itt.

Január folyamán már választ is kaphattok: ha a pályázatotokat kiválasztják, akár 10 ezer eurót azaz több mint 4 millió Ft-ot is kaphattok a projekt megvalósítására.

 

Magyar EUGreen4Teen facilitátor: Szabó Gréta, greti.sze(kukac)gmail.com

Kapcsolat a MTVSZ-nél:

Németh Eszter - környezeti nevelés és Botár Alexa - éghajlatvédelem és energia, igazságos átmenet (zöld átállás). Elérsz mindkettőnket az info(kukac)mtvsz.hu email címen. Az email tárgyába írd bele: EUGreen4Teen.