Közösségi Energia Szolgáltató adománygyűjtő aukció szabályzata

Online aukciós szabályzat

Közösségi Energia Szolgáltató ONLINE JÓTÉKONYSÁGI AUKCIÓ

  • Az ezen a felületen elérhető online aukciót a Közösségi Energia Szolgáltató megbízásából, a Magyar Természetvédők Szövetsége szervezi felületének és a rendelkezésre álló technológiájának felhasználásával, valamint szolgáltatja az aukció lebonyolításához szükséges felületet. 
  • A jelen felületen bonyolított aukció jótékonysági célt szolgál, az aukciós vevő a jelen felületen megvásárolt tételek (felajánlások) leütési árával (vételárával) a Kazán Közösségi Házban létrejövő közösségi napenergia megvalósulását támogatja. Erről a Magyar Természetvédők Szövetsége az árverési vevő részére részletes felvilágosítást ad.
  • A licit egy Facebook poszt alá kommentelő által az aukció során egy adott tételre elküldött ajánlat. Licitálni az aukció időtartama alatt és az esetleges hosszabbítások ideje alatt van lehetőség.
  • Az egyes tételeknél feltüntetett kikiáltási ár (kezdeti minimum ár) alatt tett licit nem érvényes, a tételek a kikiáltási ár alatt nem vásárolhatóak meg.
  • A vevő akkor szerzi meg az árverési tétel tulajdonjogát, ha a vételárat maradéktalanul kifizette, és a tételt átvette (legkésőbb az árverezéstől számított 7 napon belül). Amennyiben a megadott határidőig a vevő a tárgy átvételére nem jelentkezik, és nem fizeti meg a vételárat, úgy szervezetünk fenntartja magának azon jogát, hogy az árverési vevő ajánlatát érvénytelennek tekintse és a tételt újra árverésre bocsássa.
  • Az árverési tétel kifizetésére az alábbi oldalon van lehetőség egy licitálási névvel és pontos összeg elutalásával.

Köszönjük a támogatásokat és felajánlásokat!