Szakvezetett túra fővárosi iskolák számára

Szakvezetett túra fővárosi iskolák számára

Rosszalkodnak a gyerekek? Nehezen viselik a tantermi bezártságot? Szívesen kirándulnának Budapest környékén? Van egy ötletünk!

Idén is lehetőséget hirdetünk fővárosi iskolai csoportoknak ingyenes szakvezetett kirándulásokra fővárosi védett területeink valamelyikére.


Szakvezetett kirándulások

Az iskolai csoportokat szakképzett túravezetők kísérik végig, valamelyik, az iskola által választott védett fővárosi területen. A helyszín, az időpont és a kirándulás hossza az iskola igényeihez alkalmazkodva kerül meghatározásra (általában kb. 2 órás kirándulásokat szoktunk javasolni). Az iskoláknak a területekről háttéranyagot is tudunk biztosítani, a helyszínen pedig szakképzett túravezetők kísérik végig a csoportokat, bemutatva a védett terület látványosságait, érdekességeit.

A programra korosztálytól függetlenül várjuk iskolás csoportok jelentkezését, egy iskolából több csoportot is szívesen fogadunk.

Amennyiben programunk elnyerte tetszését az alábbi linken tudja részvételi szándékát jelezni:https://goo.gl/forms/XThkLhioGRzPHAQe2

Kérjük, amennyiben kérdésük merülne fel a programmal kapcsolatban, keressék bizalommal Császár Nórát, az MTVSZ természetvédelmi programfelelősét a csaszar.nora@mtvsz.hue-mail címen, vagy telefonon 061/2167297 telefonszámon.

A projektet a Fővárosi Önkormányzat Környezetvédelmi Alapja támogatja.