Dr. Gyulai Iván Pro Natura díjat kapott

Dr. Gyulai Iván Pro Natura díjat kapott
A Föld Napja alkalmából dr. Gyulai Iván, szervezetünk alapító tagja Pro Natura díjat kapott a földművelésügyi minisztertől évtizedes természetvédelmi tevékenységei elismeréseként.

A díjhoz ezúton is szeretettel gratulál a Magyar Természetvédők Szövetsége vezetősége, központi irodája és tagszervezetei, valamint Szövetségünk teljes tagsága!


Dr. Gyulai Ivánnak, az Ökológiai Intézet a Fenntartható Fejlődésért Alapítvány elnökének a biológiai sokféleség védelmét szolgáló átfogó társadalmi és gazdasági keretrendszer megteremtése érdekében végzett több évtizedes szakmai és társadalmi tevékenységeiért; környezet- és természetvédelmi szakemberek generációinak oktatásáért és a magyar társadalom széles rétegei szemléletformálásáért ítélték oda a Pro Natura díjat.

Ugyancsak gratulálunk tagtársunknak, Sallai Zoltánnak, a Magyar Haltani Társaság elnökségi tagjának, a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság természetvédelmi területfelügyelőjének a halfaunák föltárása, az őshonos populációk megóvása, a halainkkal kapcsolatos ismeretterjesztés, valamint a fiatalok halbaráttá nevelése terén kifejtett kiemelkedő munkájáért, amelyért Pro Natura Emlékplakettet kapott!