„Üzenj Te is Párizsra – online!” felhívás

„Üzenj Te is Párizsra – online!” felhívás

Mától lehetőséged nyílik arra is, hogy egyénileg online, akár otthonról is küldhess fotóüzenetet a párizsi klímacsúcsra!


Ehhez nem kell mást tenned, mint:

- egy papírra vagy más nagy felületre leírnod a hívószót, hogy "Ezt üzenem Párizsra:", és alá írnod olvasható szöveges vagy rajzos üzeneted, amit az élhetőbb jövő érdekében a párizsi klímacsúcsra üzensz
- lefotóznod magad az üzenettel, tetszőleges környezetben - a fotón jól olvasható legyen a szöveg
- majd ezt a legalább 1 Mb színes fotót jpg formátumban az uzenekparizsra(kukac)mtvsz.hu email címre elküldened a neveddel együtt.

A beérkezett fotókat az esetleges szerkesztés után folyamatosan feltöltjük az MTVSZ flickr oldalára: https://www.flickr.com/photos/mtvsz_foehu

A BEKÜLDŐK KÖZÖTT Párizs-mintás vászonszatyrokat sorsolunk ki, továbbá a legötletesebb fotóüzeneteket az MTVSZ és partnerei Facebook, blog és weboldalán is népszerűsítjük. A beküldési lehetőség okt 31-ig tart.

Korábbi fotók itt: https://www.flickr.com/photos/mtvsz_foehu/albums

Szabályok:
Csak saját, jogtiszta és nem jogdíjas fotók küldhetők be, személyenként max. 2 db. A beküldött fotót az MTVSZ szabadon felhasználhatja. A MTVSZ flickr oldalára kerülő fotók mellé feltüntetjük a szerző nevét. Az MTVSZ fenntartja magának a jogot, hogy a jogsértő, botránykeltő vagy a fenti leírásnak nem megfelelő fotókat ne közölje.


A programról itt: www.mtvsz.hu/parizs_fele


Az Ökodiplomácia projekt az Európai Bizottság és a Külgazdasági és Külügyminisztérium finanszírozásával valósul meg.