Találkozzunk Kapolcson!

Találkozzunk Kapolcson!
Három nap, három helyszínen vár a hétvégén a Művészetek Völgye fesztiválon a Magyar Természetvédők Szövetsége.


1.: Momentán Udvar, Kapolcs, július 31., péntek, 10-18h:
Fejlesztés Európai Éve – a HAND Szövetséggel együttműködésben. Az MTVSZ standjánál ’Üzenj Te is Párizsra!’ fotóüzenet-készítés, éghajlat-fejlesztés kiállítás, petíció aláírás, nyereménykvíz. Tedd próbára magad új táblás és asztali nemzetközi fejlesztés játékainkkal! Délután az MTVSZ is részt vesz 14:30-tól az interaktív impro színházi előadásban, Al Ghaoui Hesna és a Momentán közreműködésével.

2. Faluház, Kapolcs, július 31.- aug. 2. péntek-vasárnap, 10-18h:

Közösségben az energia! Látványos kiállítás energiatakarékos és megújuló energiás hazai és más európai példákról és arról, hogyan érdemes belevágni. Mini-kiállítás hazánk természeti értékeiről. Ingyenes kiadványok közösségi energia, természetvédelem, élelmiszerbiztonság és erőforrás-gazdálkodás témában. TTIP petíció aláírásgyűjtés. Új asztali és interaktív játékok kicsiknek-nagyoknak és MTVSZ nyereménykvíz. Szombat-vasárnap: ’Üzenj Te is Párizsra!’ fotóüzenet-készítés.

3. Vigántpetend, Iskola udvar (Biokultúra Egyesület udvara), július 31.- aug. 2. péntek-vasárnap, 10-18h:

Kíváncsi vagy, hogy hogyan és a mennyiből lehet szalmabála-szigetelésű vagy -falú házad? Szeretnél hazai és nemzetközi energiatakarékossági és megújuló energiás jó példákról többet megtudni? Ingyenes szalmabála-tanácsadás, kiállítás és játékok, kiadványok. Szervező: Energia és Környezet Alapítvány