Van hozzá ked(d)ved?

Van hozzá ked(d)ved?

Túl a Fekete Pénteken és a Kiber Hétfőn, itt az Adakozó Kedd!

Idén először Magyarországon! De mitől más ez a karácsonyi adománygyűjtés? Ittál már jezsuita bort? Voltál már Ágyszínházban? Tényleg van iskola mozgás- és beszédképtelen gyerekek számára is? S vajon mi kell ahhoz, hogy egy kiképzett vakvezető kutya ne csak navigálni tudja gazdáját, de még azt is jelezze, ha annak hamarosan epilepszia rohama lesz?


Egy kis ízelítő abból a közel 70 jótékonysági ügyből, amelyet akár vonalas, akár mobiltelefonon keresztül, bárhol és bármikor, az Adhat Vonal-13600 segítségével könnyen és biztonságosan támogathatsz. 250 forint egy hívás vagy SMS, ennél gyorsabb és kényelmesebb módja nincs a megbízható adományozásnak!

S mi is lenne jobb alkalom a kezdésre, mint a nagy nemzetközi jótékonysági nap - Giving Tuesday, új magyar nevén az Adakozó Kedd! Idén december 2. az a nap, amikor világszerte több tízezer szervezet, vállalat, és médium csatlakozik ahhoz a mozgalomhoz, melynek célja, hogy jó ügyekre hívja fel a figyelmet, és minél több adományt generáljon. Ehhez pedig most nem is kell más, mint egy telefon, a Neked szimpatikus szervezet Adhat Vonalas kódja, és már mehet is!

Karácsonyig minden kedden Adakozó Kedd - a nap, amikor igazán tudhatjuk: adni jó, segíteni öröm.

Az Adhat Vonalról:

a 13600 telefonszámon elérhető adománygyűjtő szolgáltatás üzemeltetője a NIOK Alapítvány, mögötte pedig négy nagy hazai szolgáltató: a Magyar Telekom, a Telenor, a Vodafone Magyarország és az Invitel áll és teszi elérhetővé a szolgáltatást. A programon keresztül támogatható civil szervezetek pályáztatás útján, ellenőrzés után kerülhetnek csak be a rendszerbe.

Ha fontos számodra a természetvédelem, hívd a 13600-as telefonszámot, majd add meg a 69-es kódot vagy küldd el a 69-t SMS-ben a 13600-as számra! Telefonhívásod vagy SMS-ed 250 Ft támogatást jelent a Magyar Természetvédők Szövetségének!