Egészségnap a Ferencvárosban

Egészségnap a Ferencvárosban
Érdekes, kikapcsoló és feltöltő programokat kínál a Közép-magyarországi Zöld Kör és a Magyar Természetvédők Szövetsége a november 15-16-án megrendezésre kerülő „Hogyan lehetünk boldogok és egészségesek” című eseményen. Reggel 9-től ingyenes előadások, tréningek, lelki és fizikai gyakorlatok, bioétel-kóstoló és interaktív kiállítás várja az érdeklődőket.


A születésnapját ünneplő Ferencvárosi Művelődési Központban szombaton reggel 9-től előadások, műhelymunka, délután tréningek, szellemi és fizikai gyakorlatok (jóga, tibeti hangtál relaxáció, örömtréning) közül választhat a látogató a hétvégén.

Aki szeretné egészségi állapotát felmérni, 9-12-ig ingyenes szűrések várják (vérnyomás, koleszterin, vércukor, testsúlyanalízis), emellett bioétel-kóstoló színesíti a programot. Továbbá mindkét napon megtekinthető és kipróbálható az Egészséges és környezettudatos családi otthon interaktív kiállítás, mely bemutatja, hogyan építhetjük be mindennapjainkba az egészséges táplálkozás, a mozgás és a mentál-higiénia apró fortélyait. A rendezvény látogatói között hasznos, egészségtudatos ajándékokat sorsolunk ki.

A programról további részletek találhatóak az eseménytárban.
A meghívó letölthető (PDF)
Részletes frissülő program az Ökoklikk oldalán.