A Nemzetközi Föld Barátai felhívása: Támogassa Ön is a Föld Barátai Libériát, hogy megvédhessék a lakosságot az ebola-vírustól!

A Nemzetközi Föld Barátai felhívása: Támogassa Ön is a Föld Barátai Libériát, hogy megvédhessék a lakosságot az ebola-vírustól!
A Föld Barátai Libéria partnereivel közösen több mint 1000 háztartásba és nyilvános létesítménybe juttatott el ebola megelőzési készleteket és tájékoztató anyagokat. A Nemzetközi Föld Barátait büszkeséggel és boldogsággal tölti el a sok egyéni támogató segítsége, akiknek az adománya nélkül ez nem valósulhatott volna meg! Már egy apró összeg is segít, hogy mindenki közvetlenül haszonélvezője lehessen a lakosságot az ebolától megóvó közösségi kezdeményezéseknek. Ehhez az életmentő munkához az Ön segítségére is szükség van.


A Föld Barátai Libéria - egy majdnem kizárólag helyiekből álló kis szervezet - társszervezetekkel közösen komoly erőfeszítéseket tesz a szörnyű ütemben terjedő vírus okozta helyzet stabilizálására. Személyi higiéniával és a megelőzési teendőkkel kapcsolatos ismeretterjesztéssel foglalkoznak, valamint fertőtlenítőszereket, vödröket és szappant gyűjtenek és osztanak szét a legsebezhetőbb közösségekben.


 

A pénzügyi támogatás rendkívül sokat jelent ebben a helyi kampányban, amely az ellen küzd, hogy az ebola tovább terjedjen libéria sebezhető közösségeinek körében. A támogatások teljes összegét (100%) Libéria kapja.


Hogyan adakozhat?

Az oldal alján, az összeg megjelölésével, és a "contribute" gomb megnyomásával