Fogjunk össze a rászorulók otthonainak melegéért!

Fogjunk össze a rászorulók otthonainak melegéért!
Tagszervezetünk a Csalán Egyesület Veszprém megyei rászoruló családok jelentkezését várja!
Az egyesület az éghajlatváltozás mérséklése és hátrányos helyzetű családok költségeinek csökkentése céljából otthonok nyílászáróinak szigetelését tűzte ki célul.

„A program során olyan szerény anyagi helyzetű családok fa nyílászáróit szigeteljük le a legkorszerűbb technológiával, akiknek nincs lehetőségük különösebb beruházást megvalósítani otthonaik energiatakarékossága érdekében. A fa nyílászárók utólagos szigetelésével a családok fűtési költségei akár 20%-kal is csökkenhetnek, miközben az éghajlatváltozás mérséklése irányába is jelentős lépéseket teszünk. Mindez a jelenleg rendelkezésre álló legolcsóbb, de egyben leghatékonyabb technológiával, azaz legköltséghatékonyabb módon valósul meg.„ – nyilatkozta Szalay Tímea, az egyesület elnöke.

A program megvalósításához a Csalán Egyesület olyan Veszprém megyei rászoruló családok jelentkezését várja, akiknek nem áll módjukban a fa nyílászáróik leszigetelése, és örömmel vennék ennek megvalósulását. Jelentkezni 2013. január 15-ig lehet a csalan@csalan.hu e-mail címen, a 88-578-390-es telefonszámon, vagy személyesen az egyesület irodájában (8200, Veszprém, Rákóczi F. u. 3.). A jelentkezéshez az érintett nyílászárók fotóin túl egy rövid bemutatkozót is vár az egyesület.

A nyílászárók szigetelése a Csalán Egyesület által összegyűjtendő adományokból valósul meg, melyet a 13600-as adományvonal 56-os kódjának megadásával tud Ön is gyarapítani. A hívás díja 250 Ft. Az egyesület a teljes befolyt összeget a rászoruló családok otthonainak szigetelésére fordítja.

Az adománygyűjtés során az egyesület célja februárban 10 Veszprém megyei család otthonának nyílászáró szigetelése. A szigeteléshez szükséges eszközzel az egyesület már rendelkezik, így a kampány során befolyt összeg felhasználása az ablakok szigetelőanyagainak megvásárlására illetve a szakember költségeire korlátozódik. Minden összegyűjtött 10.000 Ft egy-egy család melegebb otthonát biztosítja.

Bővebb információ:
Szalay Tímea, Csalán Egyesület, 30-946-0658, timi@csalan.hu