ZöldBolt - Öko termékek az interneten


Új, hasznos portállal gazdagodott a virtuális világháló. Mindent egy helyen. Ez a filozófiája a Karcagi Péter és Zelenák Adrián által létrehozott www.zoldbolt.hu weboldalnak. Környezetménökként azon dolgoznak, hogy minden olyan termék fellelhető legyen oldalukon, amely valamilyen szempontból környezetbarát, vagy a hasonló kategóriájú eldobós, szennyező termékek helyett alternatívát tud nyújtani.
Az élet folyamatosan szállítja az újabb és újabb lehetőségeket. Kaphatók itt újrapapír és natúr textil termékek, természetes alapanyagú háztartási vegyszerek és kozmetikai szerek, energiatakarékos LED-es izzók, nem eldobható termékek, mint borotvák, textil zsebkendők vagy kézműves termékek is.

Mitől környezetbarát egy termék? Attól, hogy tartós, természetes, környezetkímélő, energiatakarékos, egészséges és/vagy. hulladékszegény. Újabb termékre vonatkozóan szívesen vesznek ötleteket, s ha megfelelnek az előzőekben említett kritériumoknak, akkor saját bevallásuk szerint rövid úton be is szerzik azokat, s elérhetővé teszik oldalukon.

A vásárlás során érdemes összefogni a szomszédokkal, ismerősökkel, így csökkentve a kiszállítás költségeit, amely egy bizonyos határ felett már ingyenes!

Tovább a ZöldBoltra