OT 2005 - Idõpontváltozás!

2005.01.26.
A Környezet- és Természetvédõk XV. Országos Találkozójának (OT 2005)  idõpontja megváltozott! Az új idõpont: 2005. március 31. - április 3.

Tisztelt Mozgalom!

Nagy sajnálattal kell közölnöm mindenkivel, hogy az idei OT idõpontját tõlünk független okok miatt megváltoztatni kényszerültünk. Az új idõpont:

2005. március 31. - április 3.

Az ok a következõ:
Március 14-e szabadnap lesz (15-e keddi nap), s ezt a napot 19-én kell ledolgoznia mindenkinek, és ez a döntés az oktatási intézményeket is érinti. Számunkra ez azt jelenti, hogy mivel a kollégistáknak is részt kell venni a szombati tanításon, ezért a péntek estére a résztvevõk elszállásolása (több száz emberrõl van szó) lehetetlenné vált. Ezt a tényt velünk január 18-án közölte a kollégiumok igazgatója. Azóta mi minden követ megmozgattunk, hogy megmaradhasson az elõzetesen kihirdetett idõpont, de sajnos az összes erõfeszítésünk kevésnek bizonyult. Tisztában vagyunk vele, hogy ez jó néhány mozgalmárnak problémát fog okozni - pl. elõre lekötött programok -, de nem maradt más megoldás, mint az idõpont-módosítás.
EZÚTON KÉRÜNK MINDENKITÕL ELNÉZÉST!!!

Bízunk abban, hogy az OT-ig még van két hónap, s mindenkinek sikerül szabaddá tenni magát ebben az új idõpontban is!

Ha valakinek kérdése van, keressen bennünket nyugodtan! Hamarosan küldjük az elsõ Hírlevelet a jelentkezési lappal, s az OT weblapja is elérhetõ lesz!

Megértéseteket köszönjük!

Tisztelettel:

Bogár István
fõszervezõ