Nagymarosi élővilágbarát kert látogatása

Nagymarosi élővilágbarát kert látogatása

Nagymaros - május 18.  A biológia sokféleség fenntartása és javítása érdekében mindenki tud tenni. Ha kíváncsi vagy, hogy kisebb kertben hogyan tudod segíteni még több növény- és állatfaj megtelepedését, gyere el 3 órás kertlátogatási programunkra!

A helyszínen mutatunk be jó példákat, és lehetőséget adunk tapasztalatcserére is.

Helyszín: Nagymaros, Hóvirág u. Lőrincz Sarolta kertje https://goo.gl/maps/FhhnMCjBDMs9vjG47

Időpont: 2024. május 18. szombat, 9.15 – 12.30

Program:

– Biodiverzitás jelentősége a kiskertekben, A mi sokszínű kertünk c. országos program bemutatása röviden (Kelemen Zoltán, Magosfa Alapítvány);

– A kert bemutatása, különös tekintettel a biológiai sokféleséget segítő megoldásokra (Lőrincz Sarolta, kerttulajdonos);

– Beszélgetés, tapasztalatcsere

– Ebéd

A programra max. 25 főt várunk, és elsősorban azokat, akik kertjük élővilágbarát műveléséhez kezdenek hozzá, de tapasztalatra, ötletre van szükségük, valamint olyan személyeket, akik már kertjükben gazdálkodnak, de azt szeretnék átalakítani, a természetet, a biológiai sokféleséget jobban segítő irányba fejleszteni. A jelentkezés nyitott, várólistás, jelentkezési sorrend alapján.

A program ingyenes.

Jelentkezési határidő: 2024. április 30. kedd

Május első napjaiban értesítést küldünk a jelentkezőknek a programon való részvételről, és akiknek a jelentkezését el tudtuk fogadni, azoknak további információkat küldünk (eljutás a helyszínre, parkolás, étkezés stb.).

Jelentkezés és további információ: Magosfa Alapítvány, 06 20 984 3946, kepzes@magosfa.hu

A programváltozás jogát fenntartjuk.

A program A mi sokszínű kertünk c. országos kampány keretében valósul meg. A tevékenységet a Magyar Természetvédők Szövetsége közreműködésével az Agrárminisztérium támogatja.