A polgármester sokszínű kertje - Szakmai kirándulás Répceszemerére, Radics László polgármester kertjébe

A polgármester sokszínű kertje - Szakmai kirándulás Répceszemerére, Radics László polgármester kertjébe

Répceszemere - május 11. Az Éghajlatvédelmi Szövetség egyik legkisebb tagtelepülése Répceszemere. Radics László a település polgármestere, aki nemcsak a településen, hanem saját kertjében is mintaértékű munkát végez a fenntarthatóság jegyében. Az MTvSz "A mi sokszínű kertünk" kampányának keretében túrát szervezünk, ahol a résztvevők megismerhetik a környezetkímélő gazdálkodás és tartósítás lehetőségeit.

Programtervezet
2024. május 11. szombat
10:30 - Megérkezés Répceszemerére, az utazás egyénileg történik, Répcelak és Répceszemere között segítünk az utazást megoldani
11.00 - Előadással és beszélgetéssel kísért séta a kertben Radics László polgármester és Lajtmann Csaba közreműködésével - a természetközeli, beporzóbarát előkert, baromfiudvar hagyományos és egzotikus szárnyasokkal, kísérletek a különböző fafajtákkal, vegyszermentes zöldség és gyümölcstermesztés.
12.20 - Bepillantás az éléskamrába - Környezet- és egészségtudatos tartósítás - Kovács Edit, a polgármester felesége mutatja be munkájának “gyümölcseit”
13:00 - Állófogadás helyi ízekből - a beszélgetés a helyi ízekből összeállított falatok mellett folytatódik.

Kedvcsináló fényképalbum a korábbi látogatásokról: https://photos.app.goo.gl/4RsigqaGpC5EFe5f6

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
A létszám maximum 16 fő - jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével és az 5 000,- Ft kauciós díj átutalásával lehet, amelyet a megjelent résztvevőknek a program után visszautalunk.
A jelentkezési lap itt elérhető:
https://forms.gle/7ZemnQ5bXqkyrJy26
A jelentkezési lap kitöltése és elküldése után kérjük, az 5 000,- Ft kauciós díjat utalja át a Magyarországi Éghajlatvédelmi Szövetség 10400511-50515756-89561009 bankszámlájára, a megjegyzésnél tüntesse fel a résztvevő(k) nevét.

Bővebb felvilágosítás: Lajtmann Csaba - lajtmann@gmail.com - 06 30 232 6658

Az eseményt a Magyar Természetvédők Szövetsége “A mi sokszínű kertünk” programja támogatja, amely az Agrárminisztérium finanszírozásával valósul meg.