Táborajánló a CSEMETÉ-től 2012-re

Táborajánló a CSEMETÉ-től 2012-re
A CSEMETE 2012-ben hagyományos táborai közül ismét megszervezi a kék túrát, természetismereti táborát, a horgásztábort és a fotóstábort, megújult tartalommal várja a jelentkezőket a kerékpáros táborra, illetve újdonságként ajánlja az aranyásó tábort is. A 2012 március 1-ig jelentkezők 10 % kedvezményt vehetnek igénybe.

A programokról és a részvétel feltételeiről bővebb tájékoztatás a táborvezetőktől kérhető, valamint e részletes programok a www.csemete.com weboldalra folyamatosan feltöltésre kerülnek.









A jelentkezés a részvételi díj 50%-ának befizetésével válik érvényessé. A befizetés lehetséges postai csekken az Egyesület címére feladva (CSEMETE Egyesület, Szeged, 6720, Arany János u. 1.), átutalással a 11735005-20089247 bankszámlaszámra, vagy személyesen a CSEMETE Környezeti Tanácsadó Irodáján. A kedvezmény igénybevételéhez érvényes jelentkezés szükséges. Postai befizetés és átutalás esetén a közlemény rovatba kérjük feltüntetni a tábor kódját, valamint a résztvevő nevét! A jelentkezési adatok megadásához tábori jelentkezési lap igényelhető a csemete@csemete.com e-amil címen, vagy letölthető a www.csemete.com oldalról.