Tagcsoport Konferencia – Csopak, 2011. szeptember 9-11.

Tagcsoport Konferencia – Csopak, 2011. szeptember 9-11.
Szeptember 9. és 11. között ismét megtartottuk éves tagcsoport találkozónkat. Ezúttal 100 fő felett döntöttek úgy, hogy az MTVSZ Tagsággal töltik szeptember második hétvégéjét, ezúttal Csopakon.
Akik a Tagcsoport Konferenciát választották pénteken és szombaton is vendégelőadóink érdekes előadásait hallgathatták a Mozgalmi érdekérvényesítés jövőjéről és azokról a globális kihívásokról, amik a Riói egyezmény után húsz évvel foglalkoztatnak minket.


Közösen beszélgettünk nukleáris témában arról mit tehetnek a magyar zöld civilek, s azon belül az MTVSZ és Tagszervezetei, valamint megismerhettük a svájci Föld Barátai természetvédelmi programját, és lehetséges együttműködési lehetőségekről is hallhattunk.


Közösségi programokban sem volt hiány, mindenki találhatott kedvére valót. A vasárnapi kirándulások a Tihanyi-félszigetre, az örvényesi vízimalomhoz és a Balatoni Limnológiai Intézetbe méltó lezárása volt a remek programnak.

Külön köszönetünket szeretnénk kifejezni a házigazda Csalán Egyesületnek és kiváló Önkénteseiknek, akik mindent megtettek azért, hogy igazán jól érezhessük magunkat, valamint csopaki tagszervezetünknek, a Nők a Balatonért Egyesületnek és a győri Reflex Éghajlatvédelmi Szövetség munkatársainak, akik közreműködtek, és a finom szombat esti vacsorát elkészítették nekünk.