Önkénteskednél?

Szeretnél egy nemzetközi, környezetvédelmi ifjúsági közösség felépítésében részt venni és ennek keretében önkéntesként tenni a környezetünkért? Ha igen, akkor lehet, hogy az alábbi program éppen neked szól!

Első találkozónkat november 4- re 18 h-ra tervezzük (kb. 20.00 h-ig tart).
Cím: MTVSZ iroda, 1091 Budapest, Üllői út 91/B., 3. em. 21. (Klinikák metrómegállónál).


Ezen az alkalmon röviden bemutatjuk szervezetünk, a Magyar Természetvédők Szövetségének munkáját, illetve azokat a területeket, amelyekhez úgy gondoljuk, szívesen csatlakoznátok és amelyekhez önkénteseket várunk. Természetesen kíváncsiak vagyunk, hogy ti hogyan képzelitek a közös jövőt, mihez lenne kedvetek, milyen ötleteitek vannak.
Szeretnénk egy környezetvédelmi témáról is beszélgetni, de hogy melyik legyen az, azt az alábbi háromból ti választhatjátok ki:
-    klímavédelem
-    génmanipuláció
-    biomassza
Amennyiben szeretnél te is részt venni, kérlek, a fenti témák valamelyikének megjelölésével küldj egy üzenetet a klara@mtvsz.hu email címre. Ha ezen az alkalmon nem tudsz megjelenni, de érdekelne ez a lehetőség, akkor is mindenképpen írj; értesítünk arról, hogy mi történt az első találkozásunkkor illetve arról, hogy mikor találkozunk legközelebb. Ha pedig eljössz, hozd el az egyik barátodat isJ


További információ:
Kis Klára, Magyar Természetvédők Szövetsége (MTVSZ, a Föld Barátai zöldhálózat magyar tagja). www.mtvsz.hu, tel: 216-7297
Young Friends of the Earth: http://www.foeeurope.org/youngfoee/index.htm