1% - Szövetségben a természetért!

Legyen Ön is a Föld Barátja, támogassa jövedelem adója 1%-ával a Magyar Természetvédők Szövetségét!

Adószámunk: 19014654-2-43


A Magyar Természetvédők Szövetsége (MTVSZ) több mint 100 hazai környezet- és természetvédő szervezet közössége. Fő célunk a természet egészének a védelme és a fenntartható fejlődés elősegítése.

Tartson Velünk Ön is!

Napjaink egyik legfontosabb kihívása, hogy a felnövekvő generációval megértessük, hogy csak egy élőhelyben, fajokban és genetikailag gazdag, azaz biológiailag sokféle földi rendszer képes biztosítani egészséges életünket. Tagszervezeteinkkel együtt egész Magyarországon növeljük a lakosság ismereteit és programokat indítunk környezetünk megóvásának elősegítésére és a természet megszerettetésére.

Idén az 1%-os kampányunk középpontjába a természetvédelmi kampányunkat és a környezeti nevelést állítottuk. A befolyó pénzt ismeretterjesztő napok, iskolai versenyek és programok, előadások, fórumok szervezésére fogjuk felhasználni.Hogyan ajánlhatom fel adóm 1%-át?

Személyi jövedelemadója 1%-nak felajánlása Önnek semmibe sem kerül, számunkra azonban sokat jelent!

Adója 1 %-ról a következő módokon rendelkezhet:

  • A NAV által megküldött, illetve a NAV oldaláról letölthető 16EGYSZA jelű nyomtatványon. A kitöltött rendelkező nyilatkozatot 2017. május 22-ig kell postán megküldeni a NAV-hoz, akár a bevallás részeként akár külön! Fontos! Nyilatkozata csak akkor érvényes, ha a borítékra ráírja nevét,adószámát és a ragasztásnál ellátja aláírásával.
  • Ha a munkáltatóját bízta meg bevallási kötelezettségének teljesítésével, a rendelkező nyilatkozatot lezárt borítékban 2017. május 10-ig a munkáltatójának is átadhatja.
  • Ha Önnek van Ügyfélkapu regisztrációja, a NAV által készített adóbevallási tervezetet, illetve ezzel egy időben az 1%-ról való rendelkezést 2017. március 15-től megnézheti és módosíthatja a www.nav.gov.hu-ról és a www.magyarorszag.hu-ról elérhető weboldalon.


Töltse ki rendelkező nyilatkozatát az alábbiak szerint:
Magyar Természetvédők Szövetsége
adószám: 19014654-2-43
vagy töltse le rendelkező nyilatkozatát innen.

Amennyiben megengedi, hogy nevét, címét és e-mail címét mi is megkapjuk, kérjük x-elje be rendelkező nyilatkozaton a négyzetet, hogy hozzájárul adatai megküldéséhez. Ennek segítségével mi megköszönhetjük Önnek személyesen is az 1%-ot és tájékoztathatjuk, hogy ezt mire fordítottuk.

Köszönjük, hogy osztozik velünk a felelősségben és ránk bízza személyi jövedelemadójának 1%-át!


SZÁMÍTUNK ÖNRE!

Tudjon meg többet rólunk és tevékenységeinkről, olvassa webes oldalainkat, írja alá petícióinkat, és keressen fel bennünket vagy tagszervezeteinket! Szívesen látjuk Önt önkénteseink sorában is!

Adószámunk: 19014654-2-43

KÖSZÖNJÜK!

 


« vissza