Az online műhelytalálkozó ideje: 2021. április 21. csütörtök, 14.30-16.30
A műhelytalálkozó célja bemutatni a heti egy húsmentes étkeztetési nap intézményi bevezetése jogi és gyakorlati hátterét, példákat adni az intézményi megvalósulásra, válaszolni az érdeklődők felvetődő kérdéseire.
Előadók:
- Vígné Sági Katalin ügyvezető, Reformator Culina Kft., Dietetikusok Országos Szövetsége
- Kapitányné Sándor Szilvia, programvezető, Magyar Természetvédők Szövetsége
- Pintér Anasztázia igazgató, Mindszenty József Római Katolikus Iskola és Óvoda, Budaörs
- Bajor Zsófi alapító, Mezna, az AKG főzőkonyhájának működtetője, Budapest
Egy intézményből több jelentkezést is elfogadunk, kérjük, mindenki külön űrlapot töltsön ki. Kérjük, továbbítsák a meghívót az étkeztetéssel foglalkozó kollégájuk felé is!
A jelentkezők visszaigazolást kapnak a jelentkezés elfogadásáról.
A zoom online találkozó linkjét az eseményt megelőző nap küldjük el a megadott e-mail címre.
További információ: Farkas István Tamás, MTVSZ,
ifarkas@mtvsz.hu, +36-70-340-8801