Lezárult a budapesti természeti értékeinket bemutató projektünk

A Fővárosi Önkormányzat által támogatott projektünk célja az volt, hogy bemutassuk és népszerűsítsük a budapesti helyi védett értékeket. Ehhez ismeretterjesztő tablókat, kiadványokat készítettünk, fővárosi rendezvényeken jelentünk meg, valamint, iskolai kiállításokat és kirándulásokat szerveztünk.

A projekt során Budapest védett természeti értékeiről tablókat készítettünk, melyeket a rendezvényeken és iskolai kiállítások alkalmával használtunk. A kiállítást továbbra is szívesen kölcsönadjuk érdeklődő oktatási intézmények számára.Budapesti természetismereti sétákhoz ajánljuk kiadványainkat, melyek segítségével bárki nyugodtan útnak indulhat:
Természetismereti séta a Kis-Svábhegyen
Természetismereti séta a Margit-szigeten
Természetismereti séta a Naplás-tónál
Természetismereti séta a Róka-hegyi kőfejtőben
Természetismereti séta a Gellért-hegyenA  program keretében iskolai- és lakossági kirándulásokat is szerveztünk. A Budapesti Természetbarát Sportszövetség vezetésével 10 túrát szerveztünk, melyen közel 500 ember vett részt.Rendezvényeken, a Pál-völgyi kőfejtőben, a Sas-hegyen, a Múzeumok Majálisán vagy az általunk első alkalommal szervezett Magyar Természet napján a budapesti természeti értékekről készített kiállításunk és a kiadványaink nagy sikert arattak.A projektet a Fővárosi Önkormányzat Környezetvédelmi Alapja támogatta.

Projekt azonosító: FPH061/5175/2014

Köszönjük a támogatást!

« vissza