Az Ön támogatásával tesszük!

Napjaink egyik legfontosabb kihívása szembenézni világszerte jelentős következményekkel járó biológiai sokféleség pusztulásával. 110 tagszervezetünkkel együtt egész Magyarországon növeljük a lakosság és a döntéshozók ismereteit, tudatosságát fórumokkal, konferenciákkal, kiállításokkal és kiadványokkal, mert hiszünk benne, hogy csak egy élőhelyben, fajokban és genetikailag gazdag, azaz biológiailag sokféle földi rendszer képes biztosítani fennmaradásunkat.

A biológiai sokféleség cselekvő védelme, megújítása mindannyiunk felelőssége és feladata. Ennek érdekében indítottuk el tagszervezeteinkkel közösen a biodiverzitás védelmét támogató országos programunkat. Széleskörű összefogásban kidolgozott szakmai háttéranyagaink, tagszervezeteink helyi kezdeményezései és a jószándékú emberektől származó rendszeres adományok együttesen teszik lehetővé, hogy hazánk tartós jóléte érdekében a magyar táj különösen gazdag és veszélyeztetett biológiai sokféleségét megvédjük.

A 2016. évben az adományokból befolyó teljes összeget tagszervezeteinkkel közösen indított, a biodiverzitás védelmét szolgáló programunkra fordítjuk.

« vissza